Over Schellingerhout Totaalbouw

Schellingerhout totaalbouw is een bouwbedrijf in Leiden gericht op het verbouwen van bestaande woningen en bedrijfspanden.

Doordat alle disciplines uit de bouw onder één dak zitten, onder leiding van zeer ervaren uitvoerders kan er een prachtig eindresultaat in korte tijd geleverd worden.

Dit in combinatie met korte lijnen naar een makelaar, interieurstylisten en leveranciers van bouwmaterialen, legt een solide fundering voor een succesvol verbouwproject.

Tot standkomen van Schellingerhout Totaalbouw

Na te zijn opgegroeid in een echte ‘bouwfamilie’ heeft Pieter Schellingerhout samen met vriend en compagnon Omar Asla een aantal jaren geleden de beslissing genomen om Schellingerhout Totaalbouw op te zetten. Al snel leek dit de goede keuze te zijn geweest en is Schellingerhout Totaalbouw nu een van de jonge bouwondernemingen in de omgeving Leiden.
Al van kleins af aan waren zowel Pieter en Omar betrokken bij de ambachtelijke sector. 
Pieter heeft met zijn technische achtergrond grote projecten met elektrische installaties in zowel binnen- als buitenland gedragen en was dus al vroeg in zijn leven bekend met het reilen en zeilen van grote projecten. 
Omar heeft na zijn technische opleiding jarenlang in de staalbouw gewerkt en heeft hier ook verschillende grote projecten onder zijn hoede gehad. 
Vanaf juli 2017 is het team versterkt met Rachid Obadi. Rachid heeft de opleiding Technische Bedrijfskunde aan de Technische Hogeschool Rijswijk gevolgd en heeft hierna ervaring opgedaan zowel in loondienst als ondernemer.
Rachid brengt veel kennis en ervaring mee op het gebied van zowel technische, administratieve en logistieke bedrijfsvoering.
Inmiddels word er met een vast team professionele vakmensen gewerkt die gezamenlijk alle disciplines tot in de puntjes beheren. Door de gezonde groei van het bedrijf wordt er altijd rondgekeken naar talent en kunde. Doordat wij altijd met vakmensen werken kunnen we garanderen dat we u altijd op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn.

 

 

Neem contact met ons op

Tel: 071 5428080

 

Vraag offerte aan

 

Mail: info@schellingerhouttotaalbouw.nl

 

Adres:

Evertsenstraat 95

2315 SK

Leiden

Stel een vraag

3 + 8 =