Verbouwing van Keuken

Hoogwaardige Afwerking

hoogwaardige afwerkingen op maat

Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige afwerkingen op maat voor binnenschilderwerk, lakken en sauzen. Ons team van ervaren professionals streeft naar perfectie bij elke klus en gebruikt alleen de beste materialen om een duurzaam en prachtig eindresultaat te garanderen.

Stucwerk

Tegelwerk

Schilderwerk

Aftimmerwerk

Schilderwerk

Onze projecten staan vooral bekend om de hoogwaardige afwerking en het oog voor detail. Het liefst realiseren wij totale verbouwingen waarbij we de opdrachtgever geheel ontzorgen, echter staan onze vakmensen ook klaar om alleen de afwerking te verzorgen. Wij denken graag met u mee over hoe het eindresultaat eruit moet komen te zien om het vervolgens naar wens afgewerkt te krijgen, het liefst zelfs boven verwachting! Mocht u benieuwd zijn naar wat we voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

20 jaar schilder ervaring

Tevredenheidsgarantie

Langere levensduur woning

Wat zeggen onze klanten?

Roos Buytendijk

Heel tevreden met het werk van Schellingerhout Totaalbouw. Goede en heldere communicatie. Het afwerkingsniveau is erg hoog! We genieten nog elke dag van de extra woonruimte!

Badr Outeian

Erg goede ervaring met Schellingerhout Totaalbouw,zeer vriendelijke mensen en houden zich aan afspraken en wat een top kwaliteit!!!

Giel Kim Leupen

Erg goede ervaring met Schellingerhout Totaalbouw. Meerdere klussen laten uitvoeren en ze waren altijd snel inzetbaar en leverden professioneel werk af!

Lees alle reviews

WIJ ZIJN TOTAALBOUW

Wij transformeren uw idee├źn en visie naar de realiteit.

VRAAG OFFERTE AAN