Verbouwing van Keuken

Renovatie

Verbouwing van Keuken

renovatie door specialisten

Bij renovatie, en met name totale renovatie, komen meerdere factoren samen die het eindresultaat bepalen. Gelukkig is Schellingerhout Totaalbouw een specialist op dit gebied en weet precies hoe deze factoren tot een schitterend eindresultaat kunnen komen.

Bekijk onze projecten
Verbouwen voor Verbouwen na

Voor en na vergelijking

Bent u benieuwd naar het verschil dat een totale renovatie kan maken? Bekijk dan hiernaast onze voor en na foto’s door de slider te bewegen om een idee te krijgen van de verbluffende resultaten die wij hebben gerealiseerd. Met onze expertise en vakmanschap hebben wij al vele woningen en panden volledig getransformeerd tot prachtige, moderne en duurzame verblijven.

40 jaar ervaring

Verbouwing a tot z

Advies op maat

Transparante werkwijze

Waarom Schellingerhout Totaalbouw?

Heeft u net een huis gekocht en wilt u deze renoveren naar uw eigen wensen? Of is uw woning verouderd en wilt u uw thuis een nieuwe uitstraling geven? Wellicht heeft u plannen voor gezinsuitbreiding en andere wensen voor uw woning. Of wilt u uw woning juist verkopen en in samenwerking met een professioneel team dat kennis heeft van trends in de woningmarkt, uw huis opknappen?

Bij Schellingerhout Totaalbouw bent u verzekerd van het juiste advies, planning en hoogwaardige kwaliteit bij de oplevering van uw project.

Schellingerhout Totaalbouw is een aannemer die zich specialiseert in renovatiebouw. Of het nu gaat om totaalrenovatie projecten waarbij uw volledige huis of woning van planning tot oplevering wordt gerenoveerd, of gedeeltelijke renovatie projecten zoals de renovatie van uw keuken, badkamer of toilet, wij staan voor u klaar. Met 40 jaar ervaring, kennis en de juiste materialen kunnen wij alle soorten renovaties aanpakken, van een herenhuis tot losstaande villa. Wij zijn een gespecialiseerd team dat met u meedenkt, hoge kwaliteit levert en kan garanderen dat uw project opgeleverd wordt zoals u wilt.

Services

Totale renovatie

Wij regelen uw volledige renovatie van A tot Z.

Badkamerrenovatie

Geef uw badkamer een strakke, nieuwe uitstraling.

Keukenrenovatie

Vernieuw uw keuken zodat deze past bij uw thuis.

Kosten renovatie berekenen

U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

Advies op maat

Onze experts kunnen u bijstaan op het gebied van planning, materialen en trends.

Onze werkwijze

Planning

Wij helpen met het uitdenken van uw project. Geven advies over materialen, praktische uitvoering en woontrends.

Uitvoering

U houdt een korte lijn met de uitvoerder. Volledige transparantie van werkzaamheden.

Oplevering

Hier komen ervaring, vakkunde en een goede planning samen.

Nazorg & Onderhoud

Oplossen van onvolkomenheden. Onderhoud aan uw woning of pand.

WIJ ZIJN TOTAALBOUW

Wij transformeren uw ideeën en visie naar de realiteit.

VRAAG OFFERTE AAN

Veelgestelde vragen

Is renovatie van een huis aftrekbaar?

‘’De kosten voor het onderhoud of de verbouwing zelf mag u niet aftrekken’’, aldus de Belastingdienst. Zo is enkel en alleen de rentekosten aftrekbaar. Toch kan dit bedrag qua besparing flink oplopen. De voorwaarde is echter wel dat u een lening afsluit specifiek voor de verbouwing.

Welke vergunningen heb ik nodig voor mijn renovatie?

Breidt de woonoppervlakte niet uit door de renovatiewerken? Dan ben je vrijgesteld van de vergunningsplicht. Opgelet, voor sommige stabiliteitswerken geldt wel een meldingsplicht. En denk eraan, renoveren in het zicht van de straat doe je altijd mét vergunning.

Meldingsplicht. Voer je werken uit die de stabiliteit van je woning beïnvloeden, dan doe je dat zonder vergunning. Maar je hebt wel een meldingsplicht. Ook hier geldt weer dat de werken buiten het zicht van de straat plaatsvinden. (Dus binnenshuis of aan achter- of zijgevels.)

Omgevingsvergunning. Sinds 23 februari 2017 vallen de stedenbouwkundige vergunning, verkavelingsvergunning en milieuvergunning onder één noemer: de omgevingsvergunning.

Wat kost een renovatie?

Het is zeer lastig om de kosten van een renovatie in te schatten zonder details te hebben van de situatie van het project. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen bij Schellingerhout Totaalbouw.

Wat zeggen onze klanten?

Roos Buytendijk

Heel tevreden met het werk van Schellingerhout Totaalbouw. Goede en heldere communicatie. Het afwerkingsniveau is erg hoog! We genieten nog elke dag van de extra woonruimte!

Badr Outeian

Erg goede ervaring met Schellingerhout Totaalbouw,zeer vriendelijke mensen en houden zich aan afspraken en wat een top kwaliteit!!!

Giel Kim Leupen

Erg goede ervaring met Schellingerhout Totaalbouw. Meerdere klussen laten uitvoeren en ze waren altijd snel inzetbaar en leverden professioneel werk af!

Lees alle reviews