Verbouwing van Keuken

verbouwen

Verbouwing van Keuken

Verbouwen van a tot z

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw verbouwplannen? Schellingerhout Totaalbouw staat voor u klaar, of het nu gaat om een totale verbouwing, een klein project of alles daartussenin. Wij bieden onze diensten aan op alle facetten van verbouwen.

Bekijk onze projecten
Verbouwen voor Verbouwen na

Voor en na vergelijking

Bent u benieuwd naar het verschil dat een verbouwing kan maken? Bekijk dan hiernaast onze voor en na foto’s door de slider te bewegen om een idee te krijgen wat wij voor je kunnen betekenen. Met onze expertise en vakmanschap hebben wij al vele woningen omgetoverd tot droomhuizen. 

40 jaar ervaring

Verbouwing a tot z

Advies op maat

Transparante werkwijze

Waarom Schellingerhout Totaalbouw?

Waarom kiezen voor Schellingerhout Totaalbouw voor uw verbouwplannen? Of u nu uw huis wilt inrichten naar uw eigen wensen, uw woning wilt aanpassen voor de toekomst, uw huis wilt verkopen met behulp van professionals of uw huis juist wilt verbouwen met het oog op uw oude dag, wij bieden u het juiste advies en hoogwaardige kwaliteit bij de oplevering van uw project.

Onze gespecialiseerde en ervaren vakmannen kunnen alle soorten verbouwingen in en rondom het huis uitvoeren. Met onze kennis van materialen en de juiste planning zorgen wij voor een fantastisch resultaat voor elk project. Van een totale verbouwing waarbij de woning casco wordt gemaakt en opnieuw wordt ingericht naar uw specifieke wensen, tot een gedeeltelijke verbouwing zoals het aanpassen van uw keuken of badkamer, het anders indelen van uw kamers, het geven van een nieuw uiterlijk aan uw woonkamer of het bewoonbaar maken van uw zolder. Ook zijn wij ervaren in alle soorten aanbouw-, uitbouw- en opbouwprojecten, van een keuken uitbouw tot volledig nieuwe ruimtes aan uw huis.

Wij denken graag met u mee en garanderen door onze jarenlange ervaring in verbouwen dat uw project opgeleverd wordt zoals u wilt. Kies voor Schellingerhout Totaalbouw en maak uw verbouwplannen werkelijkheid. 

Services

Totale verbouwing

Wij regelen uw volledige verbouwing van A tot Z.

Badkamer verbouwen

Volledige en gedeeltelijke verbouwingen zijn mogelijk.

Keuken verbouwen

Uw keuken inrichten naar uw wensen.

Kosten verbouwing berekenen

U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

Advies op maat

Onze experts kunnen u bijstaan op het gebied van planning, materialen en trends.

Onze werkwijze

Planning

Wij helpen met het uitdenken van uw project. Geven advies over materialen, praktische uitvoering en woontrends.

Uitvoering

U houdt een korte lijn met de uitvoerder. Volledige transparantie van werkzaamheden.

Oplevering

Hier komen ervaring, vakkunde en een goede planning samen.

Nazorg & Onderhoud

Oplossen van onvolkomenheden. Onderhoud aan uw woning of pand.

WIJ ZIJN TOTAALBOUW

Wij transformeren uw ideeën en visie naar de realiteit.

VRAAG OFFERTE AAN

Veelgestelde vragen

Verbouwen, hoe pak je het aan?

Begin met het exact in kaart brengen wat u precies wilt verbouwen. Wij kunnen u precies wijzen op welke aspecten gelet moet worden bij alle typen verbouwingen.

Wat is uw budget? Zijn u wensen realistisch binnen uw budget? Soms kunnen hier elementen naar boven komen waar u niet op gerekend had.

De juiste aannemer kiezen. Soms kan een goedkope aannemer u uiteindelijk veel meer geld kosten. Dit kan vaak pas achteraf blijken. Kies daarom voor de transparante werkwijze van Schellingerhout Totaalbouw. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Wat moet u regelen voordat u begint? De juiste vergunningen, de juiste materialen en de juiste uitvoerder. Wij zorgen dat dit allemaal duidelijk voor u is zodat u de juiste start maakt.

De uitvoering. Tijdens deze fase komen er na het casco maken vaak extra mankementen naar voren. Deze zijn vaak gelukkig makkelijk te verhelpen. Wij proberen dit zoveel mogelijk van tevoren te lokaliseren maar als er toch extra werk naar voren komt zorgen wij ervoor dat wij dit binnen uw budget op kunnen lossen. Door onze transparante werkwijze weet u altijd wat er speelt en zorgen wij altijd voor de juiste afhandeling.

De oplevering. Doordat wij altijd in direct contact met u blijven bent u verzekerd van de juiste oplevering.

Is verbouwing van een huis aftrekbaar?

‘’De kosten voor het onderhoud of de verbouwing zelf mag u niet aftrekken’’, aldus de Belastingdienst. Zo is enkel en alleen de rentekosten aftrekbaar. Toch kan dit bedrag qua besparing flink oplopen. De voorwaarde is echter wel dat u een lening afsluit specifiek voor de verbouwing.

Welke vergunningen heb ik nodig voor mijn verbouwing?

Breidt de woonoppervlakte niet uit door de renovatiewerken? Dan ben je vrijgesteld van de vergunningsplicht. Opgelet, voor sommige stabiliteitswerken geldt wel een meldingsplicht. En denk eraan, renoveren in het zicht van de straat doe je altijd mét vergunning.

Meldingsplicht. Voer je werken uit die de stabiliteit van je woning beïnvloeden, dan doe je dat zonder vergunning. Maar je hebt wel een meldingsplicht. Ook hier geldt weer dat de werken buiten het zicht van de straat plaatsvinden. (Dus binnenshuis of aan achter- of zijgevels.)

Omgevingsvergunning. Sinds 23 februari 2017 vallen de stedenbouwkundige vergunning, verkavelingsvergunning en milieuvergunning onder één noemer: de omgevingsvergunning.

Wat zeggen onze klanten?

Roos Buytendijk

Heel tevreden met het werk van Schellingerhout Totaalbouw. Goede en heldere communicatie. Het afwerkingsniveau is erg hoog! We genieten nog elke dag van de extra woonruimte!

Badr Outeian

Erg goede ervaring met Schellingerhout Totaalbouw,zeer vriendelijke mensen en houden zich aan afspraken en wat een top kwaliteit!!!

Giel Kim Leupen

Erg goede ervaring met Schellingerhout Totaalbouw. Meerdere klussen laten uitvoeren en ze waren altijd snel inzetbaar en leverden professioneel werk af!

Lees alle reviews